Wanneer zijn de trainingen?

Het trainingsteam van Regio ’t Gooi verzorgt op verschillende momenten in het jaar trainingen. Per training bekijkt het trainersteam welke modules er worden gegeven. Dit hangt onder andere af van de vraag om modules van de Scoutinggroepen uit de regio.

Alle leidinggevenden (gekwalificeerd en niet-gekwalificeerd) kunnen zich hiervoor opgeven. Let bij je aanmelding wel op of er instapeisen bij de module zijn. Wil je weten hoe je je kan aanmelden? Kijk dan op de pagina ‘Hoe schrijf ik me in?

Training speciaal voor jou! 
Als trainingsteam kijken we altijd naar de wensen van de groepen in onze regio. Heb jij wensen of ideeën voor trainingen of zou je graag met je hele groep tegelijk een training willen volgen? Of heb je een leuke training binnen je groep georganiseerd en wil je die graag delen? Schroom niet en neem contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Trainingsmomenten
Het komende seizoen geven we de volgende trainingen:

Voor de gevolgde Scouting-Academie-modules zullen het komende seizoen geen kosten in rekening gebracht worden! Deelnemers uit een andere regio kunnen contact opnemen met de penningmeester voor de kosten.

Scouting Academy
Scouting Academy op Facebook