Hoe schrijf ik me in?

Als je een keuze hebt gemaakt uit onze grote hoeveelheid modules dan moet je je aanmelden op jouw persoonlijke pagina op Scouts Online (SOL). Scouts online is te vinden op de website van Scouting Nederland.

Direct aanmelden!
Direct aanmelden voor een training kan door op onderstaande button te klikken. Log, voor je op de knop drukt, eerst in op Scouts Online. Zoek in de lijst naar de training die wordt gegeven door Regio ’t Gooi.

aanmelden

Hoe werkt Scouts Online?
Je kan je ook aanmelden zonder op de groene knop hierboven te klikken. Na het inloggen moet je eerst zorgen dat je de juiste rol aanneemt. De juiste rol kan je rechtsboven in het scherm aangeven. Daarna ga je naar het tabblad Mijn Scouting. Onder het kopje Vrijwilliger kan je jouw kwalificaties vinden en je inschrijven voor de trainingen. Kies hier de training waarvoor jij je wil aanmelden. Na de inschrijving ontvang je een bevestiging.

Juiste gegevens in Scouts Online
Zorg dat al jouw gegevens kloppen die in Scouts Online staan. Veel informatie geven we via de e-mail, dus controleer of jouw juiste mailadres in het Scoutingsysteem staat.

Voorwaarden
Iedereen die als leiding staat ingeschreven bij Scouting Nederland -en dus een lidmaatschapsnummer heeft- kan deelnemen aan de trainingen. Per training bepaalt het trainersteam hoeveel deelnemers er mee kunnen doen. Dit hangt af van de modules die gegeven worden.

Trainingsbijdrage
Het volgen van training kost geld. De betaling van de trainingen worden geregeld via jouw eigen Scoutinggroep. Dus heb je daar vragen over, dan moet je naar de penningmeester van jouw eigen groep. De hoogte van het bedrag hangt af van het aantal modules dat je volgt.

Afmelden
Heb je je aangemeld, maar kan je onverhoopt toch niet komen? Laat dit dan zo snel mogelijk weten! Afmelden doe je door je af te melden via Scouts Online. De training kost geld, en als je te laat bent met afmelden betaalt jouw groep toch voor de training die je niet volgt. Dat is natuurlijk zonde! Kosteloos afmelden kan tot 1 week voor de training.

Scouting Academy
Scouting Academy op Facebook