Kader – Stam

Voor de vrijwilligers die ervoor zorgen dat hun leden een geweldige tijd hebben, organiseren we ook regionale activiteiten.Scouting_Nieuw_logo_papierscheur2

Om het jaar is dat een RegioScoutIn. In 2008 was dat een weekend met workshops en een L.A.R.P-onderdeel.  Scouting 100 jaar hebben we met elkaar gevierd in de poppodium de Vorstin, die toen net geopend was. Twee jaar later hebben we een heerlijke maaltijd gecombineerd met actieve en leerzame activiteiten en een gezellig feest. Heb je een leuk idee voor 2014 en/of lijkt het je  leuk mee te helpen, laat dit dan gerust weten.

Bij voorbaat Sorry, ook dit jaar mogen zij weer de sluiting verzorgen van de Scout In! Deze cabaretgroep neemt absoluut geen blad voor de mond en heeft al menig bestuurder rode wangen bezorgd!

Voor het eerst gaan we dit jaar ScoutPop organiseren. Bands met één of meer scouts hebben zich aangemeld en zullen hun best doen een geweldige avond neer te zetten.

Proud te be a scout, een scoutingfeest in een cafe. Verschillende uitbaters hebben al laten zien het leuk te vinden een keer een avond in te laten vullen door scouts.

Veel groepen organiseren activiteiten waarbij de hele regio welkom is. Buiten de verschillende feesten wordt er ook een puzzeltocht georganiseerd, door de groep die de vorige editie gewonnen heeft. Het Hilfertheem was de winnaar en gaat er weer een mooi spectakel van maken!

Help je mee organiseren?

 

Scouting Regio het Gooi
Regio het Gooi op Facebook
Stammen op Facebook